Esports
Esports 19/02/2015

La UFEC presenta el full de ruta reivindicatiu contra la fiscalització de l'esport

Les federacions aproven per unanimitat la proposta del president Gerard Esteva, que preveu recollir el màxim de suport possible tant esportiu com ciutadà

M.m.
1 min
Imatge de la reunió de les Federacions Esportives Catalanes contràries a la fiscalització de l'esport modest / UFEC

BARCELONALes federacions esportives catalanes han pactat per unanimitat el full de ruta reivindicatiu per fer front a les conseqüències de fiscalitzar l'esport modest. Es tracta d'un paquet de mesures proposat per Gerard Esteva, com a resposta a "una situació molt que greu i podria provocar l'eliminació d'almenys un 50% dels 14.000 clubs i entitats que tenim a Catalunya", alertava fa uns dies el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Les federacions s'han reunit aquesta tarda a la seu de la UFEC i han decidit donar suport unànime a la proposta d'Esteva, que comença per la redacció d'un manifest sobre els greuges a l'esport català, on s'expliquin els perills de la fiscalització que proposa l'Estat, que posen en risc l'esport modest.

D'altra banda, des de la UFEC es tirarà endavant una pàgina web per recollir signatures, tant del món de l'esport com de la ciutadania en general. Aquesta iniciativa anirà en paral·lel amb la petició a tots els ajuntaments de Catalunya perquè aprovin una moció de suport, contrària a aquesta fiscalització.

Tot plegat s'exposarà el proper dissabte 19 de març, en un acte multitudinari al Poliesportiu de l'Estació del Nord (12.30 h) on es presentaran públicament totes aquestes propostes.

stats