US OPEN
Esports 06/09/2012

Federer cau eliminat i Andy Roddick es retira del tennis després de caure davant de Del Potro

El txec Tomas Berdych s'ha desfet del principal favorit de l'US Open, el suís Roger Federer, en derrotar-lo per 7-6 (7-1), 6-4, 3-6 i 6-3

Efe
1 min
Andy Roddick, després del seu darrer partit abans de retirar-se

Nova YorkBerdych, sisè cap de sèrie del torneig, s'enfrontarà a les semifinals amb un Andy Murray que va derrotar per 3-6, 7-6 (7-4), 6-2 i 6-0 el croat Marin Cilic. Murray i Berdych s'han enfrontat sis vegades. Berdych domina el global per 4-2.

Berdych, de 26 anys, va aconseguir guanyar per primera vegada en un partit de nit a l'Open dels Estats Units, mentre que Federer va perdre el primer després de 21 triomfs consecutius. El suís buscava el seu sisè títol de l'Open dels Estats Units, fet que ningú ha aconseguit.

En altres partits de la jornada, l'argentí Juan Martín del Potro va guanyar el nord-americà Andy Roddick (20), que en acabar es va retirar del tennis. Roddick va rebre una gran ovació a la pista central de Flushing Meadows i es va acomiadar del torneig que va guanyar el 2003, el seu únic Grand Slam.

El serbi Novak Djokovic va passar als quarts de final en vèncer el suís Stanislas Wawrinka (18). Ara serà rival de Del Potro.

David Ferrer jugarà els quarts de final

El serbi Janko Tipsarevic (8) es va imposar a l'alemany Philipp Kholschreiber (19) i se les haurà als quarts de final amb David Ferrer (4), que dimarts passat va eliminar el francès Richard Gasquet (13).

stats