Fórmula 1
Esports 11/05/2013

Felipe Massa, sancionat amb tres posicions per obstaculitzar Webber als entrenaments

No s'ha apartat quan l'australià feia la volta ràpida a la Q2 i sortirà 9è. També ha sigut sancionat amb tres posicions Gutiérrez, que sortirà dinovè

M. Molina
1 min

MontmelóFelipe Massa, que havia quedat sisè als entrenaments oficials del Gran Premi de Fórmula 1 que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya, perd tres posicions a la graella de sortida per haver obstaculitzat Mark Webber durant la Q2. Exactament la mateixa sanció que els comissaris han imposat a Esteban Gutiérrez, que no s'ha apartat quan Räikkönen intentava aconseguir el millor temps.

Massa, pilot brasiler de Ferrari, no s'ha apartat en el tram final del circuit quan Webber intentava fer una volta ràpida a la Q2. Sortosament per als interessos de l'australià, no ha tingut problemes per situar el seu Red Bull a la Q3. Tot i això, els comissaris de la prova han aplicat el reglament després d'analitzar el vídeo, i han relegat Felipe Massa fins a la novena posició.

També perd posicions Esteban Gutiérrez, que tampoc no s'ha apartat prou durant els entrenaments oficials, i en el seu cas ha obstaculitzat Kimi Räikkönen (que també ha pogut passar el tall sense més problemes). Gutiérrez, que havia acabat setzè, començarà la prova des de la 19a posició.

stats