FÓRMULA 1
Esports 03/03/2011

El Gran Premi de Bahrain podria celebrar-se a final d'any, segons Ecclestone

La decisió segurament es perdrà en la propera reunió del Consell de la Federació Internacional d'Automobilisme del proper 8 de març

Redacció
1 min
Bernie Ecclestone, a la seva arribada a la reunió del Consell Mundial de la FIA.

BarcelonaEl Gran Premi de Bahrain podria celebrar-se al mes de novembre, abans del tancament de la temporada al Brasil, segons ha declarat el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, a la cadena britànica BBC 5. "Haurem de reflexionar i veure què podem fer, és possible que puguem canviar amb el Brasil ", ha explicat Ecclestone. "Tenim esperança que les coses se solucionin pacíficament (a Bahrain) i en què puguem trobar un forat més tard durant l'any", ha assegurat.

Ecclestone ha reconegut que estan considerant la data del 20 de novembre per celebrar el Gran Premi de Bahrain i ha explicat que han descartat traslladar la cursa al mes d'agost. La decisió podria prendre's en la propera reunió del Consell de la Federació Internacional d'Automobilisme, que tindrà lloc a París el proper 8 de març. 


Respecte a la proposta d'introduir un sistema de reg per mullar la pista que pugui fer més interessants les carreres, el patró de la Fórmula 1 ha insistit que el faria "feliç" portar-la a terme. "Hem d'estar sempre pensant en formes d'entretenir a la gent, formem part de la indústria de l'entreteniment", ha reconegut Ecclestone. 
El patró de la Fórmula 1 ha assegurat que la temporada serà "tan bona o millor que la passada" i ha reconegut que Red Bull serà l'escuderia a batre en el pròxim campionat.

stats