Esports 20/01/2012

El diari 'As' esclata contra Pepe i Mourinho

Alfredo Relaño, director del rotatiu esportiu i inventor del 'villarato', assegura que "el dit de Mou ha posat en solfa els valors tradicionals" de l'equip blanc

Ara
1 min

BarcelonaEl director del diari esportiu As i inventor del terme villarato, el periodista Alfredo Relaño, ha carregat contra el defensa del Reial Madrid Pepe i l'entrenador blanc, José Mourinho, en un article d'opinió que publica el rotatiu aquest divendres, titulat El pie de Pepe i el dedo de Mourinho.

Relaño és contundent i assegura que el central portuguès "ha avergonyit altre cop" el madridisme, i es qüestiona si al Reial Madrid hi queda encara "autoritat moral" per a sancionar Pepe. Ell mateix contesta que no li'n queda, després que Mourinho li fiqués el dit a l'ull a Tito Vilanova l'agost passat, "i el club hagi mirat a una altra banda".

El director de l'As encara critica més l'entrenador blanc: "Des que ha arribat, ell i el seu dit han posat en risc els valors tradicionals del Madrid".

Relaño sentencia que, mentre que "el Barça ha corregit les seves coses, el Madrid ha adquirit el vici que el seu rival va abandonar", i subratlla que "Pepe els personalitza a tots".

Finalment, el director del diari espera que el Madrid corregeixi tot això, "encara que tan sols sigui per màrqueting, que tant els preocupa". La imatge del Madrid, afirma, "comença a ser molt dolenta. I convé que hi reflexioni seriosament".

stats