1a divisió
Esports Futbol 18/08/2012

Bielsa deixa fora de la convocatòria Fernando Llorente i Javi Martínez

El tècnic de l'Athletic Club al·lega que els dos jugadors, que podrien abandonar l'equip els propers dies, "no estan en les millors condicions físiques i anímiques"

Ara
1 min
L'Athletic es cruspeix el United a San Mamés (2-1)

BarcelonaFernando Llorente i Javi Martínez s'han quedat fora de la convocatòria de l'Athletic Club per al partit d'aquest diumenge contra el Betis a San Mamés. Marcelo Bielsa, entrenador del conjunt basc, no ha inclòs a la llista els dos futbolistes, que estan pendents d'una possible sortida del club. De fet, ni Llorente ni Javi Martínez no han participat en l'últim entrenament previ a l'enfrontament.

A la roda de premsa posterior, Bielsa ha argumentat aquesta decisió dient que ha escollit els que "estan en millors condicions físiques i anímiques" per al debut a la Lliga. El tècnic argentí també ha qualificat de "comprensible" l'actitud dels jugadors, el club i els aficionats respecte a aquesta polèmica.

Fernando Llorente va comunicar fa uns dies al club basc que no volia renovar el seu contracte, que expira al final d'aquesta temporada, i podria abandonar l'Athletic Club en aquest mateix mercat d'estiu. Mentrestant, Javi Martínez està a un pas de convertir-se en nou jugador del Bayern de Munic.

stats