Reial Madrid
Esports Futbol 01/02/2013

Callejón: "Messi va dir 'ninot de Mourinho' a Karanka"

El davanter del Reial Madrid ha criticat que des de fora "s'intenti desestabilitzar" el club i nega que la plantilla no doni suport a José Mourinho

Ara
1 min
Callejón protesta a l'àrbitre una falta contra el Barça

BarcelonaJosé Callejón ha afirmat en roda de premsa aquest divendres que Leo Messi va dir "ninot de Mourinho" a Aitor Karanka després d'una petita baralla amb Arbeloa. "Algunes coses sobren, encara que tothom sàpiga que dins un terreny de joc pots estar calent pel partit. El que va fer Messi sobra", ha assegurat l'exjugador de l'Espanyol.

El madridista, a més, ha criticat que des de fora "s'intenti desestabilitzar" el club i nega que la plantilla estigui allunyada de José Mourinho. "Estem al màxim amb el 'mister' i sempre ho hem estat", ha comentat, i ha afegit que cada jornada s'estan trobant més còmodes i millorant de cara a porteria.

A més, Callejón ha lamentat les manifestacions racistes de l'afició: "Em preocupa i és un tema desagradable. A veure si podem posar fi a aquests insults". I reconeix que l'empat a un al Bernabéu contra el Barça "és un bon resultat".

stats