REIAL MADRID
Esports Futbol 20/05/2013

Florentino Pérez anuncia l'adéu de Mourinho en acabar la temporada

El president blanc convoca eleccions al Reial Madrid pel 16 de juny

Albert Llimós
2 min
Florentino Pérez, en la roda de premsa d'aquest dilluns / AFP

BarcelonaEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha anunciat que José Mourinho deixarà de ser entrenador blanc aquest 30 de juny. "Després de les converses amb el tècnic José Mourinho hem arribat a l'acord de donar per finalitzada la relació contractual en acabar aquesta temporada", ha dit el president madridista. Florentino ha dit que ha estat un "acord mutu" entre Mouriinho i el club. El màxim mandatari del Reial Madrid ha explicat també que el portuguès ha fet un "salt qualitatiu" a l'entitat blanca i que el balanç de Mourinho a la banqueta del Madrid és "positiu". "No és una temporada dolenta, però no n'hi ha hagut prou amb el nivell del Madrid i l'entrenador", ha reiterat en referir-se sobre l'última campanya.

El president ha aclarit que no hi haurà cap compensació econòmica per a Mourinho. "M'hauria agradat que continués", ha reconegut el màxim mandatari blanc, que ha afegit que el nivell de pressió ha crescut molt i ha portat a aquesta decisió. "Que s'ha equivocat alguna vegada, segur. Però, no és normal el nivell de pressió a què ha estat sotmès", ha comentat. Florentino ha destacat que el tècnic portuguès és el que fa més temps que és a les banquetes de tota la Primera Divisió. "Si haguéssim arribat a la final de la Champions, potser estaríem parlant d'una altra cosa", ha dit Florentino en referència als resultats d'aquest últim curs que han marcat el futur del tècnic José Mourinho. "La paraula 'fracàs' no es correspon a la realitat", ha afegit el president.

"La pressió és permanent, és constant. En un club com el Madrid la gent vol influir. A vegades, en aquesta pressió, hi ha gent que es passa i per a la gent que ve de fora, d'altres competicions... això costa", ha reiterat el madridista.

Florentino Pérez ha explicat també que no tenen cap "preacord" amb cap altre entrenador. "Tenim estabilitat institucional i econòmica i estem en el nivell esportiu que no havíem d'haver perdut i que havíem perdut en els sis darrers anys", ha afegit a l'hora de parlar del futur entrenador i el llegat que deixa José Mourinho. "Tenim màxim respecte al PSG", ha dit Florentino, que ha explicat que el director general, José Ángel Sánchez, va parlar amb el club de París sobre Carlos Ancelotti i els francesos van dir que l'entrenador italià compliria el seu contracte amb el PSG. Florentino ha anunciat que el Madrid està treballant en diferents noms per substituir Mourinho.

Finalment, el president del Reial Madrid també ha anunciat que convocarà eleccions per al 16 de juny i que ell s'hi presentarà.

stats