PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/11/2012

Mourinho: "El penal sobre Callejón ha estat clar. Muñiz Fernández ha estat molt bé"

El tècnic del Reial Madrid s'atribueix gran part del mèrit del gol de Morata. "Qui ha apostat per ell sóc jo", ha etzibat el tècnic portuguès

Ara
1 min
José Mourinho dóna instruccions als seus jugadors al Ciutat de València

BarcelonaJosé Mourinho ha comentat en roda de premsa que el penal que Muñiz Fernández ha xiulat sobre Callejón "ha estat molt clar" i ha afegit que l'actuació de l'àrbitre "ha estat molt bé". Després de veure diverses repeticions, la falta de Juanfran a Callejón ha començat fora de l'àrea.

D'altra banda el portuguès ha volgut deixar clar que gran part del mèrit del gol de Morata ha estat seu. "Feu comptes amb els partits que no ha estat convocat, descartat o a la banqueta. Jo dic que un jugador que ve per primera vegada al primer equip, segons vosaltres, ja ha jugat 3 partits. Contra el Getafe, a la Copa i ja va jugar la temporada passada. Ell està equilibrat i espero que no ho deixi d'estar després del que llegeixi a partir d'ara", ha explicat el tècnic blanc.

Respecte a la gestió que fa amb els jugadors del planter, Mourinho ho ha deixat ben clar. "Jo no sóc el que va deixar escapar Mata, Negredo i tots aquests que dieu vosaltres. Jo només he deixat escapar a Pedro León, però no a tots aquests que reivindiqueu", ha conclòs.

stats