Futbol
Esports Futbol 25/02/2013

L'Osasuna tomba el Llevant en els últims cinc minuts i dóna aire a Mendilibar (0-2)

Al minut 87, Masoud s'ha inventat una jugada des de la banda dreta que ha culminat amb una rematada amb rosca. Al temps afegit, Kike Sola ha afusellat el porter des de fora de l'àrea per sentenciar el triomf

El defensa de l'Osasuna, Sanjurjo, salta i s'anticipa a Iborra, del Llevant

BarcelonaL'Osasuna s'ha endut 'in extremis' el partit que l'enfrontava al Llevant al Ciutat de València (0-2) i que tancava la 25a jornada a la Primera Divisió. Un golàs per l'escaire de Masoud, a tres minuts del final, ha encarrilat un triomf que Kike Sola, al temps de descompte i després d'un obús des de fora de l'àrea, ha rematat. Els tres punts permeten l'equip de Mendilibar respirar cinc punts per sobre del descens.

Els valencians han disposat de les millors ocasions al primer temps, sobretot amb dos xuts de Martins que han obligat Andrés Fernández a lluir-se. Ballesteros ha rematat al pal una centrada de Míchel poc abans del descans. Les accions a pilota aturada han generat molt de perill per als homes de Juan Ignacio Martínez.

A la represa, els navarresos han despertat i han fet un pas endavant. Al control de la possessió del primer temps li han afegit un punt de verticalitat que l'ha apropat a la porteria de Keylor Navas. El porter del Llevant ha salvat el gol amb una bona intervenció a Armenteros, poc després que Arribas hagués estavellat una pilota al travesser. Ha sigut al minut 87 quan ha arribat el 0-1, obra de Masoud, que s'ha inventat una jugada des de la banda dreta que ha culminat amb una rematada amb rosca. Ja en el temps afegit, l'Osasuna ha rematat la victòria amb un gol de Kike Sola, que ha afusellat el porter amb un xut des de fora de l'àrea.

L'ensurt del partit l'ha donat Diop, que ha hagut de retirar-se del camp després d'una forta contusió al cap en un xoc amb Armenteros dins l'àrea. Durant alguns minuts, el jugador del Llevant ha reclamat assistència mèdica sobre la gespa.