Futbol
Esports Futbol 23/10/2012

Negredo i Cicinho deixen el Mallorca sense puntuar a Sevilla (3-2)

Els de Joaquín Caparrós, que ha alineat Fontàs de titular al mig del camp, s'han avançat en dues ocasions gràcies als gols de Bigas i Hemed, però han encaixat un últim gol al minut 75

N.a.
Pina i Rakitic disputen una pilota al Sánchez Pizjuán

BarcelonaEl Mallorca ha perdut 3-2 al Sánchez Pizjuán en el partit que tancava la vuitena jornada de Lliga. Els balears s'han avançat en dues ocasions gràcies als gols de Bigas i Hemed, però han encaixat un últim gol al minut 75.

En quatre minuts s'ha mogut tres cops el marcador. Bigas ha fet el 0-1 al minut 26, aprofitant una errada de Palop després d'una centrada de Dos Santos. Tres minuts després, Negredo ha rematat una centrada de Manu del Moral, però l'empat andalús l'ha tornat a trencar el Mallorca, gràcies al seu golejador Hemed, que ha definit bé davant el porter sevillista.

A la represa, novament Negredo ha fet l'empat per als de Míchel, en una altra brillant rematada de cap del davanter madrileny. A quinze minuts per al final del partit, el lateral dret Cicinho s'ha trobat una pilota solta a la frontal i ha xutat. La pilota ha rebotat en un defensa i ha superat Aouate.

Andreu Fontàs ha completat tot el partit, en el debut de l'exblaugrana amb el seu nou equip. Ho ha fet al mig del camp, formant un doble pivot amb Pina.