LIGA BBVA
Esports Futbol 17/01/2015

El València aconsegueix desencallar el partit davant un ordenat Almeria (3-2)

L'entrada de Negredo ha estat determinant per als valencians, que han aconseguit el triomf en el minut 83

Efe / Ara
Negredo celebra amb els seus companys el gol del triomf contra l'Almeria / KAI FÖRSTERLING / EFE

ValènciaEl València s'ha desencallat al final, amb un cop de cap de Negredo, en un partit en què a força d'empenta ha aconseguit superar la seva falta de joc davant d'un Almeria molt ordenat, que ha neutralitzat en dues ocasions l'avantatge local, però a qui la segona part se li ha fet molt llarga. Al final del primer període, un València tou i un Almeria efectiu empataven a dos amb més gols que futbol. El primer gol del partit l'ha aconseguit Parejo després d'una bona penetració de Barragán. L'Almeria, en una jugada similar a la del gol del València, ha empatat gràcies a una acció de Hemed.

Aquest gol ha donat pas a una fase del partit amb més protagonisme local, però en la qual les imprecisions han marcat el joc de l'equip que portava la iniciativa, cosa que no ha impedit que, en una altra acció aïllada, Rodrigo fes el 2-1. La història s'ha repetit i l'Almeria ha tornat a empatar. Ha sigut en un cop de cap de Hemed a la sortida d'un córner cinc minuts després.

En el segon temps, el València ha estat capaç de dominar el seu rival. Després de l'entrada de Negredo i a força de centrades, ha aprofitat una de les seves opcions per fer el gol del triomf contra un Almeria que en aquest segon temps ha vist com el seu rival l'arraconava a la seva àrea i només n'ha pogut sortir quan ja perdia per 3-2.

Fitxa tècnica:

València: Diego Alves, Barragán (Joao Cancelo, min 44), Mustafi, Orban, Gayà, Javi Fuego (Negredo, min 60), Enzo Pérez, André Gomes (De Paul, min 80), Parejo, Rodrigo i Paco Alcácer.

Almeria: Julián Cuesta, Ximo Navarro, Fran Vélez, Trujillo, Dubarbier, Thomas (Soriano, min 81), Verza, Edgar, Corona (Dani Romera, min 86), Wellington Silva (Mauro dos Santos, min 71 ) i Hemed.

Gols: 1-0, min 11: Parejo. 1-1, min 13: Hemed. 2-1, min 28: Rodrigo. 2-2, min 33: Hemed. 3-2, min 83: Negredo.

Àrbitre: Vicandi Garrido (col·legi basc). Targetes grogues: per al València a Orban i De Paul i per a l'Almeria a Thomas i Dubarbier.

Incidències: partit disputat a Mestalla davant 35.000 espectadors.