Futbol
Esports Futbol 08/02/2014

El València fa miques el Betis i es regala una golejada a Mestalla (5-0)

Mathieu i Paco Alcácer han avançat els xe abans del descans. Feghouli, Alcácer novament i Vargas, han completat la maneta valencianista

Parejo intenta una passada davant la pressió de Verdú i Cedric / EFE

BarcelonaEl València ha tret petroli de la visita del cuer de Primera, el Betis, a Mestalla i s'ha regalat una golejada 5-0 per seguir donant volada a la dinàmica creixent de l'equip. L'equip de Juan Antonio ha deixat el partit pràcticament sentenciat ja al primer temps, quan Mathieu i Paco Alcácer, en dues accions consecutives, han donat un avantatge de dos gols als xe. El francès ha obert el marcador amb un cop de cap després d'un córner, un minut després que Adán salvés un remat de Vargas. El porter bètic tampoc ha pogut fer res davant Alcácer quan el davanter local ha desviat un remat de Vargas per fer el 2-0.

A la represa, el València ha sentenciat. A la contra, Feghouli no ha perdonat per fer el tercer gol i, prop del minut 70, Alcácer ha tornat a marcar en rematar de cap una centrada de Barragán. A deu minuts del final, Vargas ha acabat d'enfonsar el Betis amb el definitiu 5-0, obra de Vargas, després d'una bona definició en un ràpid atac dels homes de Pizzi. Amb el triomf, el València s'apropa a les posicions europees i consolida la seva millora.