LLIGA BBVA
Esports Futbol 02/02/2015

El València perd a Màlaga i cau fins la cinquena posició (1-0)

Un gol de Samuel Castillejo a la primera part decideix un partit igualat i amb un València que ha acabat amb deu homes per l'expulsió de Cancelo

Mustafi i Javi Guerra, durant el Màlaga - València / DANIEL PÉREZ / EFE

BarcelonaEl Màlaga n'ha tingut prou amb un solitari gol de Samuel Castillejo, a la primera meitat, per superar el València (1-0) en el darrer partit de la jornada, disputat aquest dilluns a la Rosaleda. Un marcador que permet al conjunt local coquetejar amb les posicions europees, mentre que els valencianistes cauen fins la cinquena posició, en benefici d'un Sevilla que entra a la zona Champions.

El partit ha estat molt igualat, amb ocasions a totes dues bandes i un joc bastant vistós. La possessió ha estat igualada i els andalusos només han dominat en els xuts a porteria, almenys fins a l'envestida final dels visitants, que han buscat sense èxit el gol de l'empat.

Amb avantatge al marcador, el València ha dut la iniciativa mentre que el Màlaga ha jugat a especular amb el resultat. Els de Javi Gracia, però, no han respirat una mica més tranquils fins que João Cancelo ha vist la segona groga al minut 74. Tot i això, Kameni ha hagut d'intervenir un parell de vegades al tram final per mantenir la porteria a zero. I fins i tot l'àrbitre ha anul·lat un gol al descompte per fora de joc.