Primera Divisió
Esports Futbol 23/02/2013

El València busca la sisena victòria seguida a domicili a la Romareda per apropar-se a la quarta plaça

Valverde recupera a Mathieu, després de 4 mesos lesionat, i el Saragossa perd al porter Roberto, evacuat amb ambulància a l'entrenament (18 h, C+ Liga i GolT)

Efe
2 min
Ernesto Valverde dóna instruccions als seus homes a Mestalla

ValènciaEl València, que ha guanyat de forma consecutiva en els seus últims cinc desplaçaments, pretén seguir a Saragossa amb la seva bona línia fora de casa i així arribar a les places de Lliga de Campions.

Una nova victòria faria que el tècnic valencianista Ernesto Valverde igualés la millor ratxa de resultats del València a domicili, que té Unai Emery a la temporada 2009-2010.

En el pla esportiu, el defensa internacional francès Adil Rami, que estarà de baixa les pròximes tres setmanes després de la lesió soferta diumenge passat davant el Mallorca, serà substituït per Víctor Ruiz, que tornarà a la seva posició habitual de central després d'haver estat utilitzat en els últims temps com migcampista defensiu. Una altra de les absències és la de Tino Costa, que no és a la convocatòria per sanció, després de l'expulsió soferta en l'últim partit.

La gran novetat en la citació és la presència de Jeremy Mathieu, que torna a una convocatòria després d'estar absent quatre mesos per les lesions en els seus tendons. Tanmateix, és poc probable que estigui com a titular en aquesta trobada. A més, l'argentí Éver Banega torna després dels problemes físics que li van impedir estar en l'equip en l'última jornada.

El Saragossa

El Reial Saragossa no es pot permetre més jornades sense aconseguir la seva primera victòria el 2013 si vol no seguir enfonsant-se en la classificació. Des de l'última jornada és l'equip que marca la permanència, tot i que encara disposa d'un marge de quatre punts sobre el següent perseguidor (Celta).

La corba ascendent que va marcar el triomf a San Mamés davant l'Athletic, l'últim partit del 2012, va ser un punt d'inflexió, i a partir d'aquí només ha pogut afegir dos punts al seu caseller de vint-i-un que s'han posat en joc.

El tècnic Manolo Jiménez, al marge dels lesionats de llarga durada –Franco Zuculini, Javi Álamo i Ivan Obradovic–, sembla que comptarà amb la baixa d'última hora del porter Roberto Jiménez, que ha hagut de ser evacuat en ambulància amb un fort cop sofert avui en l'entrenament d'aquest divendres. Així mateix, és dubte Cristian Sapunaru, que se sotmetrà a proves mèdiques unes molèsties als adductors.

Alineacions probables:

Reial Saragossa: Leo Franco; Sapunaru o José Manuel Fernández, Álvaro, Loovens, Abraham; Movilla, José Mari, Apoño; Rochina, Montañés i Postiga.

València: Diego Alves; Joao Pereira, Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Guardado, Albelda, Parejo, Banega, Feghouli, Soldado, Bernat o Jonas.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Comitè Madrileny).

Estadi: La Romareda.

Hora: 18.00 hores.

stats