PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/05/2013

El Madrid s'enfronta al Valladolid al Bernabéu amb la intenció de recuperar-se de cara a la final de Copa

Si els blancs no guanyen als val·lisoletants (20h/C+Liga, Gol T), el Barça podria proclamar-se campió aquest diumenge si és capaç de super el Betis

Ara
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquest dissabte al vespre (20h/C+Liga, Gol T) amb la intenció recuperar l'autoestima i la confiança, després de la seva tercera eliminació consecutiva en les semifinals de Lliga de Campions. Els val·lisoletants, amb la permanència pràcticament garantida, no es juguen res.

Els rumors sobre la possible no continuïtat de Mourinho han marcat la prèvia d'aquest enfrontament. Després de l'eliminació europea d'aquest dimarts, el tècnic portuguès va afirmar a diversos mitjans anglesos que "potser" no estigui la propera temporada per tornar a intentar guanyar la 'dècima', malgrat tenir dos anys més de contracte signats.

Després de la decepció europea, al Reial Madrid només es juga en Lliga sumar uns punts que certifiquin un objectiu menor, el segon lloc. Enfront del Valladolid Mourinho té problemes en defensa. No podrà comptar amb Sergio Ramos, Arbeloa, Albiol ni Marcelo.

Les molèsties musculars que arrossega el portuguès Cristiano Ronaldo, que va jugar davant el Borussia Dortmund sense estar al cent per cent,, fan que la seva presència en l'equip titular sigui més que dubtosa. També la de Xabi Alonso, que amb problemes de púbis pot deixar el seu lloc a Modric, i Gonzalo Higuaín, amb problemes d'esquena, que donarà pas a Benzema. En funció del cansament que Mourinho vegi en els seus jugadors pot incloure més novetats.

D'altra banda, el Reial Valladolid, afronta la seva visita al Santiago Bernabéu amb la tranquil·litat de saber que tenen molt a guanyar i molt poc a perdre, ja que els quaranta punts que té, pràcticament li garanteixen la permanència.

En un partit en el qual el Reial Valladolid lluirà una samarreta especial per mostrar el seu suport a la candidatura del Madrid per ser seu dels Jocs Olímpics del 2020, Djukic ha deixat fora de la convocatòria a Neira, Rama i Larsson.

En el seu últim entrenament el tècnic serbi va poder comptar amb Rukavina i Ebert, que es van exercitar al mateix ritme que els seus companys i es perfilen com a titulars. El portuguès Henrique Serè, en substitució de Larsson, és l'única novetat de la llista de convocats.

Alineacions probables

Reial Madrid: Diego López; Essien, Varane, Pepe, Coentrao; Khedira, Modric; Callejón, Özil, Cristiano Ronaldo o Kaká; i Benzema.

Reial Valladolid: Jaime; Rukavina, Rueda, Valiente, Balenziaga; Ebert, Rubio, Víctor Pérez, Bueno; Óscar i Javi Guerra.

ÀrbitrE: Fernández Borbalán (Comité andalús).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 20 / C+ Liga , Gol T

stats