Lliga BBVA
Esports Futbol 09/03/2013

El Mallorca rep al Sevilla amb l'esperança d'aconseguir un triomf que els ajudi a creure amb la permanència

El conjunt balear busca aquest dissabte a la nit (22h/Canal+ Liga, Gol T) una victòria al seu estadi, on fa sis mesos que no guanya

Efe
2 min
Pina i Rakitic disputen una pilota al Sánchez Pizjuán

Palma/SevillaEl Mallorca intentarà aquest dissabte a la nit (22h/Canal+ Liga, Gol T) davant el Sevilla trencar una ratxa de gairebé sis mesos sense guanyar a casa, ja que l'últim triomf mallorquinista es remunta al 23 de setembre, quan va vèncer 2-0 al València. La victòria en la passada jornada al camp del Granada (1-2) ha reforçat la moral de mallorquinistes, penúltims a la classificació amb 21 punts.

El tècnic, Gregorio Manzano, que fa un mes va substituir a Joaquín Caparrós a la banqueta, haurà de realitzar canvis obligats en la defensa per enfrontar-se al Sevilla. Alinear a Antonio Luna, cedit pel Sevilla, tindria un cost de 150.000 euros per al Mallorca, i el club no està disposat a afrontar aquesta despesa. A més, Manzano ha assajat aquesta setmana amb Pedro Bigas en la posició que la jornada passada va ocupar el brasiler Anderson Conceiçao en l'eix de la defensa, mentre que Kevin García es perfila com a substitut de Luna.

L'equip balear confia que l''efecte Manzano' es traslladi al terreny de joc de Son Moix per celebrar el primer triomf a casa des de setembre.

Pel que fa al Sevila, amb Unai Emery al capdavant, els andalusos s'has mostrat molt sòlids com a locals, cosa que els ha permès apropar-se als llocs europeus, però lluny del seu estadi són un dels equips més fluixos de primera. Quatre empats i una única victòria al camp del Depor són els seus números aquesta temporada com a visitants.

Tot i que en la darrera visita a Palma el Sevilla va vèncer 0-5, en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, Emery adverteix als seus homes que es trobaran amb un rival que no donarà tantes facilitats perquè necessita sumar de tres en tres per sortir dels llocs de descens.

Per al partit, Emery té tots els jugadors disponibles, excepte els tres lesionats de llarga durada, els migcampistes Campaña i Trochowski i l'extrem argentí Perotti.

Alineacions probables

Mallorca: Aouate; Hutton, Bigas, Nunes, Kevin; Alfaro, Martí, Tissone, Pina; Dos Santos y Hemed.

Sevilla: Beto; Coke, Fazio, Botía, Fernando Navarro; Kondogbia, Rakitic, Medel; Jesús Navas, Alberto Moreno; y Negredo.

Àrbitre: Clos Gómez (Comité aragonés)

Estadi: Son Moix

Hora: 22h / Canal+ Liga, Gol T

stats