SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/04/2013

El Barça B visita el camp del Numància amb la necessitat de trencar la ratxa negativa

Els d'Eusebio Sacristán acumulen quatre partits sense guanyar i han de capgirar la dinàmica per tornar a enganxar-se a la part alta de la taula

Efe
1 min
Deulofeu, durant un entrenament amb el primer equip del Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B espera poder trencar la ratxa de tres derrotes consecutives contra el Numància (21 hores, Teledeporte). Tot i que la permanència està 'a priori' assegurada, el filial del Barça s'ha deixat anar i ha passat, en poc temps, d'optar als primers llocs a deixar escapar punts de manera incomprensible.

Els dotze punts que el separen de la zona de descens no haurien de ser un problema, però els blaugranes volen sortir d'una ratxa negra de tres derrotes i un empat davant el Mirandés (1-1).

Les absències a causa de les convocatòries del primer equip són una constant en aquesta recta final de campanya i aquesta setmana l'absent serà Sergi Roberto, tot i que Gerard Deulofeu tornarà de nou al filial després de dos partits fora de la convocatòria per aquest motiu.

A la llista de vint jugadors per viatjar a Sòria ha entrat finalment Adama Traore, jugador nascut el L'Hospitalet de Llobregat i de pares malians, i que malgrat tenir només 17 anys ja forma part del juvenil A.

Un altre extrem, Kiko Femenía, s'ha exercitat amb normalitat i ha superat el seu esquinç de turmell, mentre que fora de la convocatòria es queden el porter Oier, –per decisió tècnica– i els lesionats Juste, Grimaldo, Lobato i Cá.

El Numància, per la seva banda, vol oblidar contra el filial blaugrana el cop patit a Vila-real (6-1). El seu entrenador, Pablo Machín, creu fonamental mantenir l'equilibri i l'ordre sobre el terreny de joc per frenar el joc ofensiu d'un Barça B que arriba amb tots els objectius complerts.

stats