SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/10/2012

El Barça B es desfà de l'Sporting de Gijón gràcies a la màgia de Luis Alberto i Rafinha (3-0)

Els homes d'Eusebio Sacristán han pogut golejar un Sporting que ha estat molt inferior als blaugranes quan s'ha quedat amb deu homes. Rafinha, que no ha marcat, ha estat el millor del filial

D.r.j

BarcelonaEl Barça B ha sumat aquest dissabte tres punts més a la Lliga Adelante després de superar l'Sporting de Gijón per 3-0. El partit, però, no ha estat gens fàcil per als blaugranes, que han començat a ser superiors després de l'expulsió del porter Pichu Cuéllar per una sortida a la desesperada quan Dongou Tsafack es quedava sol.

I és que a partir del minut 31' l'Sporting s'ha quedat amb deu homes. Aleshores els catalans han començat a ser molt superiors i al minut 39' el sevillà Luis Alberto ha fet l'1-0 després d'engaltar un gran xut des de la frontal de l'àrea. Juan Pablo, el porter suplent de l'Sporting, podia haver fet alguna cosa més.

Després d'arribar al descans amb l'avantatge en el marcador, el Barça encara s'ha fet més amo del partit gràcies al control de pilota que li dóna Rafinha. La seva qualitat, juntament amb la feina bruta d'Ilie, han permès que el Barça B fes el 2-0 al 59' després d'una jugada col·lectiva que ha rematat a la xarxa el jove Dongou. Minuts abans, però, David podia haver canviat el signe del partit si hagués transformat un penal comès per Patric, aquest dissabte lateral dret.

En el tram final del partit Rafinha ha servit diverses pilotes a Dongou -que ha caigut fins a quatre ocasions en fora de joc- i a Joan Roman, que no han sabut tancar el partit amb tot de cara. L'Sporting, per la seva banda, també n'ha pogut fer més d'un i les ocasions més clares han estat per a Sangoy, que ha estat molt desencertat de cara a porteria.

El 3-0 final l'ha aconseguit Joan Roman després d'una gran assistència de Rafinha, que ha completat un partit excels. La tripleta Rafinha-Dongou-Grimaldo ha estat molt incisiva entrant per la banda, pel mig o amb pilotes a l'espai. El triomf deixa el filial blaugrana amb 16 punts i el segueix situant a la part alta de la classificació.