SEGONA DIVISIÓ

Oriol Alsina, Lluís Carrillo i Òscar Àlvarez deixen el Llagostera i s'incorporen al Girona FC

Els extècnics i excapità blaugrana formaran part de l'staff tècnic del conjunt gironí la propera temporada

Oriol Alsina, Lluís Carrillo i el fins ara capità del Llagostera, Òscar Àlvarez, han anunciat en una roda de premsa que abandonen el club que dies enrere va aconseguir un històric ascens a segona divisió, i que s'incorporaran a l'staff tècnic del Girona FC. Alsina, que va compaginar el seu càrrec al Llagostera amb el de director esportiu del Girona la darrera temporada, es dedicarà, d'aquesta forma, exclusivament al club gironí.

"Em dec al club i la gent del Girona . Sóc conscient que el 90-95 per cent de la gent hauria fet el contrari , però ara em dec al Girona ", ha comentat. " Tots ens heu ajudat a ascendir i aconseguir una fita històrica , però ara començo un altre somni i un altre objectiu i espero poder-los aconseguir", ha afegit el fins ara director esportiu i entrenador del Llagostera.

Lluis Carrillo, el tècnic oficial del conjunt blaugrana –tot i que les funcions les duia a terme Alsina–, per la seva banda, ha comentat que el Llagostera és com casa seva, i que per això "ha sigut molt difícil prendre aquesta decisió". El capità de l'equip català, Òscar Àlvarez, ha anunciat que penja les botes després de més de vint anys com a jugador en actiu.

Més continguts de