2a divisió
Esports Futbol 24/02/2013

El Girona supera el Còrdova, recupera la tercera posició, i es fa fort a la zona de 'play-off' (2-0)

Els gironins superen el conjunt andalús a la segona meitat amb els gols Jandro (de penal) i Acuña, però perd Benja, que s'ha lesionat al genoll i podria estar sis mesos de baixa

BarcelonaEl Girona ha sumat els tres punts contra el Còrdova en un duel directe entre equips de la zona de 'play-off' (2-0). Un triomf que deixa els gironins molt ben posicionats a la classificació, si bé la victòria té un regust amarg per la lesió de Benja, que s'ha retirat abans del descans i podria estar sis mesos de baixa per una lesió al genoll.

Ha estat un partit força igualat, tot i que els gironins han fet més mèrits per endur-se els tres punts. Tanmateix, a la primera part hi ha hagut un xut al pal per cadascun dels dos equips. A la represa, en canvi, el Girona sí que ha pogut marcar.

El central Armando ha tocat la pilota amb el braç després d'una rematada de Jandro, i l'àrbitre ha assenyalat el punt de penal. El mateix Jandro no ha fallat i ha marcat el primer gol al minut 58.

Amb el marcador en contra, el Còrdova ha fet un pas endavant per intentar empatar, i ha tingut un parell de bones ocasions per fer-ho. Però la sort ha estat del costat gironí, que ha resistit i ha ampliat l'avantatge al temps de descompte, gràcies a un contraatac que ha finalitzat Acuña.