SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/04/2013

El Girona aspira a mantenir la bona ratxa contra un revifat Racing

Els gironins afronten els partit (18 hores, Esport 3) sense Jandro, que estarà de baixa de quatre a sis setmanes a causa d'un trencament muscular

Efe
1 min

GironaEl Girona afronta aquest dissabte (18 hores, Esport3) al camp del Racing de Santander el seu últim desplaçament abans del torn de visites als camps dels tres primers classificats: Elx, Vila-real i Almeria.

La plantilla gironina és conscient que el duel d'aquest dissabte tampoc està exempt de dificultat, ja que jugarà contra un rival que ha ressuscitat en les últimes setmanes. L'equip català es trobarà a Santander amb un ex, Albert Dorca, qui actualment amb prou feines entra en els plans del seu entrenador.

Al Girona, el lateral dret José Martínez s'intueix com a principal novetat en la convocatòria, mentre que el migcampista Jandro estarà de baixa de quatre a sis setmanes per un trencament muscular, després d'haver-se perdut el partit de la setmana passada per una infecció.

Davant aquesta absència, el tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi' haurà d'escollir entre Toni Moral, Gerard Bordas o Felipe Sanchón, que va ser qui va ocupar la plaça en la passada jornada davant el Múrcia.

El Racing de Santander espera poder treure alguna cosa positiva contra el Girona i continuar així, després de l'empat davant l'Elx i la seva victòria a Alcorcón, amb la seva bona ratxa davant els equips de la part alta de la classificació.

stats