LIGA ADELANTE
Esports Futbol 22/02/2015

El Llagostera s'allunya del descens a costa d'un Barça B que no aixeca cap (1-0)

Un gol absurd del porter blaugrana José Suárez en pròpia porta després d'un servei de banda dóna els tres punts als locals

A.l.
Una disputa aèria durant el partit entre els dos equips catalans / LFP

BarcelonaEl Llagostera respira alleujat després del seu duel a Palamós contra el Barça B. Com va succeir a la primera volta al Miniestadi, els gironins han sumat els tres punts contra el filial blaugrana amb una victòria per la mínima (1-0). Amb aquest resultat, el Llagostera suma 32 punts i es col·loca amb marge de dos partits sobre les posicions de descens, mentre el Barça B segueix fregant la zona perillosa, amb 27 punts. El partit s'ha resolt amb un gol absurd al minut 11. Servei de banda del conjunt de Lluís Carrillo, Dani Querol intenta tocar la pilota però no pot rematar, i el vent juga una mala passada al porter blaugrana José Suárez. El barcelonista ha tocat la pilota i l'ha introduït la pilota a la seva porteria, marcant l'únic gol del partit.

Tot i marcar just a l'inici del partit, el Barça B de Jordi Vinyals mai ha donat sensació de poder empatar. Durant els primers 25 minuts ha viscut tancat a la seva pròpia àrea, castigat per l'ímpetu local, que al minut 20 hauria pogut marcar el segon gol, en un llançament directe de córner que s'ha estavellat al travesser. Sandro Ramírez, amb un xut creuat al final del primer temps, ha tingut la millor ocasió visitant. Al segon temps, el filial ha estirat línies però mai ha pogut combinar amb facilitat i els davanters blaugranes no han trobat bones opcions de tir per superar René. El filial, tot i el canvi d'entrenador, no ha canviat la dinàmica de resultats que tenia amb Eusebio, i viu al llindar del descens. Al final del partit, ja al minut 95, Munir i Ríos han estat expulsats, després d'una falta a la frontal que ha impactat a la barrera i ha certificat la derrota blaugrana i el triomf d'un Llagostera que es fa fort a Palamós.

Fitxa tècnica

Llagostera: René; Masó, Alcalá, Ruyman, Samu, Querol (Eloy Gila, min.78), Pitu (Tito, min.69), Jordi López (Barnils, min.83), Ríos, Imaz; i Arturo.

Barça B: Suárez; Diagne, Juste, Bagnack, Grimaldo, Samper (Bicho, min.75), Gumbau, Patric (Cámara, min.64), Sandro, Munir; i Dongou (Maxi Rolón, min.75).

Gols: 1-0, Suárez (p.p), min.10.

Àrbitre: López Amaya. (Comitè andalús). TG: Oriol Alsina (entrenador), Imaz, Querol, Arturo i Tito; Grimaldo, Dongou, Bagnack, Samper. TV: Ríos i Munir.

Incidències: Municipal Palamós-Costa Brava, 2.895 espectadors.