Segona Divisió
Esports Futbol 26/05/2013

El Girona supera el Barça B i s'assegura disputar la promoció d'ascens (1-0)

Després que dues derrotes consecutives i contundents, l'equip local ha sumat els tres punts gràcies a un gol d'Acuña

GironaUn gol marcat per Javi Acuña en el primer temps ha permès al Girona derrotar el Barça B (1-0) en un competit partit i de pas assegurar la seva classificació matemàtica per disputar la promoció d'ascens a Primera. Després que dues derrotes consecutives i contundents, el partit contra el filial blaugrana era fonamental per recuperar la moral de l'equip local.

Sabedor del risc que corria si permetia als blaugranes controlar la situació, el Girona ha sortit disposat a dominar el joc i ha portat la batuta durant la primera mitja hora. En aquest període, ha aconseguit el gol que li ha donat la victòria, després d'una centrada des de l'esquerra rematat per Acuña, que s'ha avançat a la defensa i el porter blaugrana a l'àrea petita.

Ja en la segona part, el Barça B s'ha fet amb el control del partit contra un nerviós Girona, que cada vegada més s'ha vist obligat a defensar al seu camp. L'oportunitat més clara dels visitants l'ha tingut Kiko Femenía al minut 50, quan ha enviat al pal una rematada des de l'interior de l'àrea després d'una jugada per la dreta de Gerard Deulofeu.

Amb els tres punts sumats, els gironins segueixen l'estela d'Almeria i també del Vila-real, en espera del que passi al Madrigal. En cas de victòria local, els tres equips seguirien separats per un sol punt de diferència. En la propera jornada, els andalusos i els gironins es veuran les cares a l'estadi dels Jocs del Mediterrani.