SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 04/05/2013

El Girona i l'Alcorcon s'enfronten en un duel de Primera

L'estadi de Montilivi s'omplirà de gom a gom aquest dissabte al vespre (20h/Esport3) per intentar que els de Rubi recuperin la segona plaça

Efe
2 min

GironaEl Girona, tercer classificat amb 64 punts i que la passada jornada va empatar a casa del líder, l'Elx, rebrà aquest dissabte a la tarda (20h/Esport3) l'Alcorcón, que és segon amb 65 punts.

A la capital gironina hi ha una febre de futbol palpable que ha fet que al llarg d'aquesta setmana s'hagin venut més de sis mil localitats per aquest partit, el que permetrà que l'estadi local llueixi abarrotat d'aficionats.

El tècnic del Girona, Rubi, no podrà comptar amb els sancionats Juanlu Henz i Toni Moral per a un enfrontament que el vestidor gironí qualifica de "final".

"És una final, perquè tal com estem en la classificació és un rival molt directe", va assegurar aquesta setmana en roda de premsa el lateral José Martínez, qui veu en aquest partit la possibilitat d'aconseguir un doble triomf que passaria per "aconseguir els tres punts i reforçar la moral per a les últims cinc jornades".

El vestidor gironí sap de la dificultat que comporta enfrontar-se a l'Alcorcón, "un equip que fora ha demostrat un gran nivell i que és un dels millors visitants de la lliga", segons el central Miguel González.

Davant tindran un Alcorcón que arriba il·lusionat amb la possibilitat d'ascendir a Primera. El conjunt madrileny afronta el partit a Montilivi amb la moral pels núvols després de les dues victòries consecutives davant l'Elx (1-0) i el Xerez (2-1) que l'han fet arribar a l'últim tram del campionat en condicions de lluitar per l'ascens.

Aquestes opcions passen per aconseguir un bon resultat a Girona que li permeti poder afrontar amb cert marge de punts les pròximes tres jornades davant del el Vila-real, el Barça B i l'Almeria, equips que, llevat del filial blaugrana, també lluiten per l'ascens directe.

Un dels aspectes que s'ha de tenir en compte en el conjunt terrissaire serà el rendiment físic que puguin donar els jugadors, ja que l'escassetat de rotacions i la quantitat de partits consecutius que pot acusar-la un equip que, en alguns trams d'aquesta segona volta, se l'ha vist un pel mica cansat.

El migcampista Sergi Mora serà l'única baixa del conjunt que dirigeix José Bordalàs.

Alineacions probables

Girona: Mallo; José, Migue, Richy, David García, Felipe, Tébar, Luso, Jofre Mateu, Gerard Bordas i Acuña.

Alcorcón: Manu Fernández; Nagore, Babín, Camille, Ángel Sánchez; Fernando Sales, Abraham, Rubén Sanz, Juli; Miguélez i Oriol Riera.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (comitè asturià)

Estadi: Montilivi

Hora: 20h / Esport 3

stats