SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/04/2013

El Girona confia en allargar el somni de l'ascens directe davant el Lugo

Aquest dissabte a la tarda (17h/Esport3) l'estadi de Montilivi podria registrar el seu primer ple absolut de la temporada

Ara
2 min

BARCELONAEl Girona rep aquest dissabte a la tarda (17h/Esport3) al Lugo amb la intenció de mantenir la segona plaça de la classificació que ara ocupa i que li garanteix l'ascens directe a Primera Divisió. L'estadi de Montilivi podria registrar el seu primer ple absolut de la temporada. L'equip està de moda a la ciutat i, durant la setmana, s'han donat d'alta nous socis.

Amb la pressió de la grada a favor, el Girona ho tindrà tot de cara per aconseguir una nova victòria a casa, on aquesta temporada només ha perdut dos partits i n'ha empatat també dos.

Rubi, tècnic del Girona, no tindrà més baixes que les ja conegudes de Garmendia, Chus Herrero, Benja Martínez i Jandro Castro, amb la qual cosa tot apunta que l'equip serà el mateix que la setmana passada va guanyar al camp del Racing de Santander.

Si algun avantatge pot tenir el Girona FC en aquesta recta final del campionat és que dels vuit partits que queden, cinc són a casa i només tres fora.

A Montilivi, a més del Lugo, la plantilla gironina rebrà l'Alcorcón, Xerez, Barcelona B i Reial Madrid Castella, mentre que visitarà els camps del líder, l'Elx, i de dos rivals directes, com són Vila-real i Almeria.

El Lugo, que està a vuit punts dels llocs que donen accés a lluitar per l'ascens i té dotze d'avantatge sobre els de descens, va treure punts a domicili davant el líder, l'Elx; el quart classificat, el Vila-real; el cinquè, l'Almeria; i el sisè, Las Palmas, i amb aquest mateix objectiu visita al Girona, segon en la classificació.

El tècnic del conjunt gallec, Quique Setién, recupera per aquest partit a Carlos Pita, que va complir sanció davant l'Alcorcón, i a Rubén Durán, que es va perdre aquell partit per una infecció respiratòria, però, per contra, tindrà les baixes del defensa Víctor Marco, amb una elongació, i de David de Coz, Héctor Font, Antonio Guayre i l'argentí Mauro Quiroga.

Alineacions probables

Girona: Mallo, José, Migue, Richy, David García, Juanlu, Tébar, Luso, Jofre Mateu, Felipe i Acuña.

Lugo: José Juan; Víctor Díaz, Tena, Pavón, Manu; Belfortti; Pablo Álvarez, Pita, Seoane, Oscar Díaz; i Airam Cabrera.

Àrbitre: Trujillo Suárez (Col·legi Tenerifenc)

Camp: Montilivi

Hora: 17h / Esport 3

stats