Futbol femení
Esports Futbol 11/05/2013

Arrenca la Copa de la Reina

L'Espanyol rep el Llevant (12h) a Sant Adrià, el Sant Gabriel s'enfronta a casa al Prainsa Saragossa (11h) i el Barça visita Vallecas per jugar contra el Rayo

Natalia Arroyo
1 min
Virginia s'anticipa a Erika en una acció del Barça-Athletic de la primera volta

BarcelonaDesprés de resoldre la Lliga la setmana passada, torna la competició de futbol femení amb els quarts de final de la Copa de la Reina, que celebren aquest diumenge els partits d'anada.

L'Espanyol, vigent campió de la competició, rep el Llevant a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (12h). Les blanc-i-blaves van perdre a casa en el partit de la primera volta en Lliga, però van superar i dominar les valencianes a la tornada a València. Ara, en el context d'una eliminatòria, les noies de Luis Carrión intentaran superar un dels equips més espessos de la competició.

Eufòriques després d'una setmana de celebracions com a campiones de Lliga, les noies del Barça hauran de viatjar a Madrid i canviar el xip per derrotar el Rayo Vallecano, el seu rival als quarts. Les madrilenyes ja van sorprendre les blaugranes en Lliga, amb un triomf a domicili i un empat a Vallecas.

Tancarà la participació catalana el Sant Gabriel, que se les veurà amb el Prainsa Saragossa al Municipal Ruiz Casado (11h). Les de Sant Adrià ja han derrotat el conjunt aragonès en Lliga i, després d'un any irregular, limiten el seu objectiu a superar una ronda.

stats