FUTBOL
Esports Futbol 01/09/2019

L'Atlètic guanya i reté el liderat de la Lliga 'in extremis' (3-2)

Els matalassers superen l'Eibar després de remuntar un 0-2 en contra al minut 89

L'Atlètic guanya i reté el liderat de la Lliga 'in extremis' (2-2)

BarcelonaL'Atlètic de Madrid seguirà sent el líder de la Lliga una setmana més. Suma nou punts dels nou possibles, erigint-se com l'equip més en forma del panorama estatal. Els matalassers han guanyat aquest diumenge l'Eibar (3-2) després de remuntar un 0-2 en contra. Els bascos han estat a punt de donar la sorpresa al Wanda Metropolitano. En només 19 minuts han anotat dos gols que han fet sonar totes les alarmes. Charles i Arbilla han transformat les ocasions que han tingut gràcies a les errades defensives rivals.

Diego Pablo Simeone ha hagut de moure l'equip per buscar la reacció. Primer amb un canvi d'esquema, fent que Llorente i Saúl Ñíguez formessin parella de migcampista de contenció, i després amb els canvis. João Félix, abans, ha fet l'1-2. L'entrada de Vitolo ha acabat de capgirar la situació. L'ex del Sevilla ha sigut l'encarregat d'empatar a l'equador del segon temps. L'Atlètic de Madrid ha tancat el resultat al minut 89 gràcies a una rematada de Thomas des del cor de l'àrea.