Esports Futbol 26/10/2014

El Bayern no passa de l'empat a Mönchengladbach (0-0)

El conjunt dirigit per Pep Guardiola ha patit per mantenir el resultat durant el segon temps

Bernat en una acció del partit / EFE

BarcelonaEl Bayern Munic ha empatat 0-0 contra el Borussia de Mönchengladbach, molt actiu en atac, en un gris partit dels de Pep Guardiola. El líder de la Bundesliga no ha sigut capaç d'endur-se la victòria en la seva visita al Borussia-Park, l'estadi del seu rival d'aquest diumenge.

Els visitants han sortit amb molta intensitat. David Alaba, fins i tot, ha enviat una pilota al pal en els instants inicials. A partir d'aquí, el vigent campió del campionat alemany s'ha dedicat a mantenir la possessió de pilota, però sense crear massa perill.

En el 34, de fet, Neuer ha fet una gran aturada per evitar que el Borussia s'avancés en el marcador. Lewandowski, abans d'arribar al descans, ha tingut una gran ocasió. La pilota del davanter polonès, però, ha sortit fregant el pal de la porteria local.

La segona part ha sigut del Mönchengladbach, que ha tingut fins a tres oportunitats de trencar l'empat. La pilota, finalment, no ha entrat a cap de les dues porteries, i el partit s'ha tancat amb un empat sense gols.