Publicitat
Publicitat

Lliga de Campions

Continua la maledicció: cap equip ha pogut guanyar la Champions dos anys consecutius

Des que es va establir el format actual de lligueta, a la màxima competició europea de clubs, cap equip encara no han pogut guanyar-la dos cops seguits

L'eliminació del Barça –actual campió– de la Champions va significar, també, que una temporada més continuarà la maledicció a la competició. I és que des que es va establir una fase de grups (1991-92) cap equip ha estat capaç d'alçar-se amb l''orelluda' dos cops consecutius.

L'últim club que ho havia aconseguit era el Milan (1988-89 i 89-90), però aleshores encara hi havia el format antic.

Preicsament el Milan va estar a punt d'aconseguir-ho, ja que va arribar tres vegades seguides a la final de la Lliga de Campions (de la 1992-93 a la 1994-95). Però només en va guanyar una, a Atenes (94), contra el Barça (4-0).

L'Ajax, de la seva banda, va arribar a la final la temporada 1994-95 i 1995-96. Però va guanyar la primera contra el Milan i va caure a la segona contra la Juventus.

Aquest equip italià també va poder jugar tres finals de manera consecutiva (1995-96 a 1997-98). Però després d'aquella primera victòria contra el conjunt holandès, va caure a les dues següents (contra el Borussia Dortmund i el Reial Madrid).

Per últim, qui havia estat a punt de trencar aquest malefici era el Manchester United. Però després de guanyar el Chelsea la temporada 2007-08, va ensopegar contra el Barça un any després, a Roma.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT