Futbol
Esports Futbol 13/04/2013

El Dortmund destrossa el Greuther Fürth sota l'atenta mirada de Mourinho (1-6)

L'entrenador del Reial Madrid ha seguit en directe les evolucions del seu proper rival a la Champions, que ha jugat amb molts suplents

M.m.
José Mourinoh ha vist en directe el partit entre el Greuther Fuerth i el Borussia Dortmund

BarcelonaEl Borussia Dortmund ha derrotat amb contundència el Greuther Fürth, en un partit intranscendent per als de Jurgen Klopp, ja que no poden aspirar a la primera plaça del campionat i tenen virtualment garantit un lloc a la propera edició de la Champions (1-6).

El partit l'ha seguit atentament José Mourinho, ja que el Dortmund és el proper rival del Reial Madrid a la màxima competició europea de clubs. L'entrenador portuguès ha viatjat fins a la ciutat alemanya de Fürth per seguir en directe el partit des de la graderia, en un gest habitual del tècnic quan s'ha d'enfrontar a algun rival a Europa.

Malgrat que el Dortmund ha jugat amb alguns suplents, sobretot en defensa, el partit ha estat molt plàcid per als visitants, que al descans ja guanyaven per 0-5. Götze (2), Gundogan (2) i Blaszczykowski han marcat durant els primers 45 minuts. A la represa, Prib ha retallat distàncies, mentre que Lewandowski ha anotat el sisè i definitiu.