Futbol - Lliga Iberdrola
Esports Futbol 30/09/2018

L'Espanyol i el Barça fan la feina abans de l'aturada

Paula Moreno desencalla el duel davant el Logronyo (1-0) i les blaugranes golegen a Albacete (1-6)

Baudet celebra amb Paula Moreno el gol de l'Espanyol

BarcelonaPle de victòries catalanes a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola, abans que la competició s'aturi pels compromisos de seleccions.

L'Espanyol ha aconseguit el segon triomf de la temporada, després de guanyar per 1-0 l'EDF Logronyo. Un solitari gol de Paula Moreno al minut 61 ha desfet l'empat a zero amb què s'ha arribat al descans.

El triomf permet l'equip de Joan Bacardit arribar amb 6 punts al descans per seleccions.

El Barça celebra un dels gols a Albacete

Tampoc ha fallat el Barça en el seu desplaçament a territori manxec. La resistència del Fundación Albacete ha aguantat fins al minut 41, però Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey han permès les blaugranes arribar amb avantatge al descans. La segona part ja ha sigut més plàcida, i els gols de Lieke Martens, novament Bonmatí, Vicky Losada i Natasha Andonova han completat la golejada (0-6). Carmen Fernández ha fet el gol de l'honor local a les acaballes.