Futbol
Esports Futbol 13/10/2014

La Croàcia de Rakitic goleja Azerbaidjan (6-0)

El migcampista del Barça completa els 90 minuts i particiopa en el 2-0. El jove del filial, Halilovic, juga l'última mitja hora

BarcelonaCroàcia continua el seu pas ferm al capdavant del grup H en la fase de classificació de l'Eurocopa 2016 i aquest dilluns ha golejat la dèbil Azerbaidjan a Osijek (6-0) en la tercera jornada. Ivan Rakitic ha completat els 90 minuts i ha assistit Perisic en l'acció del 2-0, que ha acabat d'encarrilar un triomf que havia obert Kramaric al minut 11. A les portes del descans s'ha aconseguit la sentència definitiva, amb un altre gol de Perisic i un quart de Brozovic, que ha convertit la segona part en un tràmit.

Modric encara ha tingut temps de fer el cinquè gol poc abans de ser substituït, per Alen Halilovic. El jove del filial ha jugat l'última mitja hora. Amb ell al terreny de joc ha arribat el sisè gol, obra de Sadiqov en pròpia porteria.