Reial Madrid
Esports Futbol 18/10/2012

José Mourinho: "És impossible que Messi guanyi quatre Pilotes d'Or i Cristiano només una"

En una entrevista a 'France Football' que sortirà a la venda aquest divendres, l'entrenador blanc repassa l'actualitat del club

Ara
1 min
José Mourinho, entrenador del Reial Madrid

BarcelonaEl tècnic blanc, José Mourinho, ha concedit una entrevista a la prestigiosa revista 'France Football', on s'ha mostrat molt contundent en la defensa perquè Cristiano Ronaldo sigui proclamat Pilota d'Or. De l'entrevista, que serà publicada aquest divendres, se n'han filtrat alguns fragments, com ara: "És impossible que Messi guanyi quatre Pilotes d'Or i Cristiano només una. Deixem-nos de bromes. La Pilota d'Or ha de ser per a Messi o per a Cristiano, però jo em pregunto: Si els dos són iguals és normal que un en guanyi quatre i l'altre només una? No ho és. Es pot guanyar la Pilota d'Or sense guanyar títols col·lectius i sense guanyar res important? I que no em parlin de la Intercontinental i la Supercopa, que són títols petits. Dels grans un el va guanyar el Chelsea i l'altre el Madrid; per tant, si Cristiano no guanya la Pilota d'Or, no la guanyarà perquè no és gaire simpàtic, no ven bé la seva imatge, no concedeix entrevistes per demanar perdó per discutir amb un company...".

El tècnic blanc també afirma que "no necessito una persona perquè em defensi, ja que em valc per mi mateix", i ha aprofitat per dir que "el PSG encara no és un gran equip".

stats