Esports Futbol 30/01/2013

Jürgen Klopp: "Seré el Mourinho per a Guardiola"

El tècnic del Borussia Dortmund creu, però, que s'entendrà amb l'exblaugrana tot i la forta rivalitat que s'està construint entre el Borussia Dortmund i el Bayern de Munic

Ara
1 min
Entrevista de la revista 'Sportbild' a Jürgen Klopp

BarcelonaLa Bundesliga celebra l'arribada de Pep Guardiola al Bayern de Munic a partit de la temporada que ve i Jürgen Klopp, entrenador del Borussia Dortmund, ja escalfa l'ambient. "Seré Mourinho per a Guardiola", ha assegurat en una entrevista a 'Sportbild'. Klopp, però, creu que s'entendrà amb Guardiola durant la temporada, malgrat que la rivalitat entre el seu Borussia Dortmund i el Bayern Munic és cada cop més intensa. "Intentem apropar-nos-hi i ser el seu gran rival en els pròxims anys. Si durant els 90 minuts o després d'un resultat, el Pep no m'aprecia gaire, cap problema", ha afegit.

El tècnic alemany ha sigut comparat amb el portuguès en algunes ocasions, per l'energia com viu els partits a la banqueta i pel seu caràcter. La mateixa publicació, de fet, ja va recollir unes declaracions del madridista Xabi Alonso en què afirmava que "s'assemblaven".

stats