PRIMERA DIVISIÓ

Els madridistes han marxat de mal humor de Vila-real i cap tècnic de l'equip ha donat al cara davant els mitjans de comunicació

Mourinho i Karanka marxen del Madrigal sense parlar en roda de premsa

El Madrid ha decidit que cap jugador o tècnic parli amb la premsa a Vila-real. Segons els responsables del club, per "rebaixar la tensió"

José Mourinho ha vist com Paradas Romero –àrbitre que ja el va expulsar durant un Madrid-Múrcia– el feia fora de la banqueta. El seu ajudant, Rui Faria, també ha estat expulsat, la seva quarta expulsió. El Madrid ja havia comentat abans del partit que segurament seria Karanka qui parlaria en la roda de premsa posterior al partit, tal com ja va passar a l'anada, però al final cap tècnic madridista va donar la cara. Amb els mitjans de comunicació esperant a la sala de premsa, Mourinho i Karanka van anar directament a l'autocar del club. Els responsables de premsa del club consultats per periodistes han confirmat que ni parlarien els tècnics ni els jugadors, oficialment, "per rebaixar tensió".

El Madrid ha vist com dos jugadors eren expulsats (Ramos i Özil) i com Lass ha vist la cinquena targeta groga de la temporada.