Champions League
Esports Futbol 21/11/2012

El Madrid busca els vuitens en el partit número 100 de Mourinho a la Champions (20:45 h, C+ Lliga de Campions)

Els blancs passaran ronda si guanyen aquest vespre al Manchester City i l'Ajax no ho fa contra el Borussia Dortmund

Ara
2 min

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, es convertirà en el tècnic més jove en arribar als 100 partits com a entrenador a la Champions League, en el partit contra el Manchester City, amb aquest partit, el tècnic portuguès entrarà en el selecte grup que formen Ferguson, Ancelotti, Wenger, Hitzfeld. El partit entre el Manchester City i el Reial Madrid (20:45 h, C+ Lliga de Campions) servirà perquè el Madrid s'asseguri l'accés als vuitens de final sempre i quan els blanc guanyin el partit i l'Ajax no ho faci contra el Borussia Dortmund, mentre que l'equip anglès necessita la victòria per aferrar-se a la única opció que té per seguir tenint alguna possibilitat de classificar-se.

El Madrid buscarà la victòria per seguir optant al primer lloc, que actualment ocupa el Borussia Dortmund, per aconseguir el factor camp favorable de cara els vuitens de final. L'alemany, Sami Khedira, tornarà a l'onze inicial i deixarà a la banqueta a Luka Modric, mentre que el ghanès, Essien, no podrà jugar perquè arrossega molèsties musculars. El Madrid intentarà aprofitar la bona ratxa de Karim Benzema, i Cristiano Ronaldo tornarà a la ciutat on es va donar a conèixer enmig dels rumors que el situen fora del club blanc.

El Manchester City és el líder de la Premier League després de vèncer a l'Aston Villa, però a la Champions League encara no ha aconseguit cap victòria i és cuer del grup amb 2 punts. La recuperació de David Silva és l'esperança de l'equip anglès, juntament amb la punteria d'Agüero i Tévez. L'equip de Mancini, que la temporada passada ja va ser incapaç de passar de la fase de grups, aquest any està a un pas de quedar eliminat, malgrat el pressupost milionari que han disposat les últimes temporades.

El Madrid porta 17 partits seguits de Champions marcant, el seu rècord històric, mentre que el Manchester City porta 19 partits sense perdre a Europa com a local. A més, mai un equip espanyol ha aconseguit guanyar a l'Etihad Stadium.

stats