Futbol - Premier League
Esports Futbol 06/10/2019

El Manchester City perd i s'allunya a vuit punts del Liverpool

L'equip de Pep Guardiola derrotat pel Wolverhampton Wanderers a l'Etihad Stadium

Bernardo Silva

BarcelonaEl Manchester City no ha pogut aquest diumenge amb el Wolverhampton Wanderers, ha perdut per 0-2 amb un doblet de l'espanyol Adama Traoré i s'ha quedat, després de vuit jornades disputades, a vuit punts del Liverpool.

Han merescut el triomf els Wolves, sobretot per una primera part en què, si haguessin estat més encertats, podrien haver marxat al descans amb avantatge al marcador. Les baixes en defensa han tornat a afectar els blues i Pep Guardiola ha posat un pedaç amb l'alineació de João Cancelo al lateral esquerre, una decisió que ha modificat al descans amb l'entrada de Zintxenko.

"Hem tingut un mal dia. Aquestes coses passen. Hem començat bé, però després hem perdut un parell de pilotes a la sortida i concedit ocasions. Hem estat nerviosos”, ha opinat Guardiola. "Els nervis formen part del joc. Son coses que passen. Queden molts partits per endavant. Hem perdut contra un bon equip. Físicament fort, bons per dalt i ràpids a la contra”, ha afegit.

Benjamin Mendy no ha pogut participar al partit d’avui a causa d’una lesió a l’isquiotibial. S’espera que el lateral francès estigui recuperat després del parèntesi internacional.