Publicitat
Publicitat

Futbol internacional

Muamba podrà tornar als terrenys de joc

El jugador congolès està a punt de sortir de l'hospital i tornar a casa després d'estar gairebé un mes ingressat

Fabrice Muamba està organitzant els últims detalls de la seva sortida de l'hospital de Londres on ha estat ingressat gairebé un mes a causa de l'atac de cor que va patir durant el partit contra el Tottenham.

Els metges han assegurat que d'aquí un mes Muamba podrà tornar a entrenar amb normalitat i podrà tornar a jugar. Tot i així, per reduir els riscos d'un altre atac, li col·locaran un petit desfibril·lador sota la pell , prop d'una aixella , perquè no li causi molèsties . "El més important era el retorn a la vida de Fabrice i la recuperació total de les seves funcions . Ara , però, podem assegurar que podrà tornar a jugar , però hem de minimitzar els riscos, vigilar que el que li va passar el mes passat no li torni a passar ", ha explicat Sam Mohiddin, un dels seus cardiòlegs.

Així que el desfibril·lador detecta un ritme cardíac anormal , automàticament desencadena una descàrrega elèctrica al cor perquè torni a funcionar amb normalitat .

La notícia de la tornada de Muamba als terrenys de joc ha estat acollida amb gran alegria no només a l'entorn del Bolton sinó a tota la Premier League.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT