FUTBOL
Esports Futbol 01/04/2018

El Nàstic guanya el Lugo (3-0) i per fi dona una alegria com a local

Maikel Mesa, Juan Muñiz i Tete Morente han firmat els gols del conjunt tarragoní

El Nàstic guanya el Lugo (2-0) i per fi dona una alegria com a local

BarcelonaDesprés d'haver cedit 10 derrotes aquesta temporada a casa, el Nàstic de Tarragona ha dit prou aquest diumenge davant el Lugo i s'ha imposat (3-0) als gallecs. L'afició del Nou Estadi de Tarragona ha pogut celebrar una victòria que allunya els grana a sis punts del descens. Amb els tres punts aconseguits davant el Lugo, el Nàstic ocupa la setzena posició amb 39 punts. Dos per sobre del Barça B i dos per sota del Reus, els altres conjunts catalans de la Segona Divisió A.

Pel que fa al partit, els locals l'han encaminat ben d'hora gràcies a un gol al minut 15 de Maikel Mesa. A la segona meitat, al minut 75, Juan Muñiz, que havia entrat en substitució precisament de Mesa, ha marcat el segon gol dels grana. El 3-0 definitiu ha arribat a l'últim minut i ha sigut obra de Tete Morente.