OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA

"Els resultats del Barça semblen determinats per les arcades de Messi", al recull de les opinions de la premsa esportiva

La premsa esportiva parla de Bartomeu, Messi, Xavi, Busquets o Luis Enrique i de la dualitat del joc del Barça

Joan Vehils a 'Sport': "Bartomeu ha canviat l'estructura esportiva i executiva i tot està sota el seu control. No només és ell qui despatxa amb Luis Enrique o el mateix Messi, sinó que també és qui decideix els temes econòmics de l'entitat i qui acudeix als actes més importants del club. Sembla que té les idees molt clares sobre el nou projecte que vol implantar i només ha de decidir quin dia seran les eleccions".

Josep M. Artells a 'Mundo Deportivo: La situació de Xavi (35 anys) no és gens fàcil. Aquest estiu va acordar que es quedava per ajudar l'equip i ho ha fet de forma exemplar, tant dins com fora del camp. Fins i tot, no fa gaire, va ajudar Bartomeu en advertir que el cas Neymar cansava. De totes maneres, el seu protagonisme després d'Anoeta ha baixat bastant".

Gabriel Sans a 'Mundo Deportivo': "L'altre dia Alves es va retirar de l'Etihad Stadium emprenyat i fent una puntada de peu a una ampolla d'aigua. El seu gest va ser una desconsideració a Luis Enrique i a Adriano, el jugador que el substituïa".

Antonio Ferreras a 'Marca': "El Barça s'ha incorporat de nou a la seva muntanya russa particular. Cauen davant el sòlid Màlaga de Javi Gracia i tres dies més tard li trenca les costures al Manchester City de Pellegrini. En l'actual món barcelonista els resultats esportius semblen determinats per les arcades de Messi".

Joan Domenech a 'El Periódico': "Xavi ha marcat l'estil. El futur del Barça el marcarà Sergio Busquets. Per edat i perquè és l'aposta del club amb la renovació"