Lliga de Campions
Esports Futbol 12/02/2013

Un gol de Rami en l'últim sospir dóna esperances al València contra el PSG (1-2)

El defensa, amb una rematada després d'una falta lateral, ha retallat diferències. Lavezzi i Pastore havien marcat els gols dels francesos

L'argentí del PSG, Pastore, celebra el 0-2 a Mestalla

BarcelonaEl València, gràcies a un gol de Rami en l'últim sospir del partit contra el Paris Saint-Germain, ha pogut maquillar una derrota que, durant molts minuts, semblava deixar-lo pràcticament eliminat dels vuitens de final de la Lliga de Campions (1-2). L'equip de Valverde ha dominat fins on els francesos han volgut, sempre ben plantats en defensa i preparats per sortir al contraatac i desplegar l'immens talent que han fitxat a cop de talonari. La valentia dels locals, però, ha acabat tenint premi i el gol del central els dóna esperances de remuntada.

L'equip d'Ancelotti ha regalat la pilota als xe, però ho ha fet de manera estratègica, controlada, cedint espais en banda i temptant els homes de Valverde a pujar i despullar-se al darrere. Lavezzi, al minut 10, ha obert el marcador i ha donat consistència al pla del tècnic italià. La reacció valenciana ha sigut innocent, a través de xuts de Banega, Guardado o Jonas.

El València no aconseguia traspassar la muralla d'un PSG dens i sobri en el seu doble pivot. El gol de Pastore, després d'una brillant assistència de Lucas Moura poc abans del descans, ha acabat d'activar les alarmes a Mestalla.

Els canvis de Valverde han reanimat l'equip ofensivament, i el València ha sigut molt més perillós al segon temps. La por a encaixar un tercer gol que hauria sigut definitiu, però, ha pesat en el bàndol xe, que ha vist, fins i tot, com Lavezzi, en dues rematades, Ibrahimovic i Verrati perdonaven el 0-3 en un parell de clares ocasions de gol.

Al final, però, el PSG ha acabat pagant cara la seva especulació i, en una falta lateral, Rami ha aconseguit un gol importantíssim. Poc després, a més, Ibrahimovic ha vist una targeta vermella que el deixarà fora de la tornada. L'1-2 segueix obligant el València a remuntar a París, però no deixa l'accés a quarts tan lluny com semblava durant gairebé tot el partit.