FUTBOL
Esports Futbol 21/04/2018

Victòria 'in extremis' del Reus a casa de l'Albacete (0-1)

Un gol de Gus Ledes al minut 94 permet al Reus fer una gran passa cap a la permanència

BarcelonaEl CF Reus Deportiu ha guanyat (0-1) en l'últim minut de partit l'Albacete a domicili gràcies a un gol de Gus Ledes quan semblava que el marcador acabaria sense gols. El conjunt local ha sigut més insistent i ha tingut més oportunitats que els reusencs, però els catalans han sigut més efectius i han fet una gran passa cap a la permanència.

La primera part ha estat marcada per la igualtat, ja que els manxecs han tingut la posició de pilota però només una ocasió clara que ha malbaratat Edgar Badía. A la represa, el conjunt local ha volgut fer una passa endavant però el Reus s'ha mantingut ferm i ha trobat el premi final a les botes de Gus Ledes gràcies a un gran llançament de falta que ha desbocat l'alegria reusenca.