COPA DEL REI
Esports Futbol 07/01/2015

El Vila-real agafa avantatge amb un gol de Cheryshev (1-0)

El conjunt de La Plana derrota la Reial Societat a l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei

Gerard Moreno i Xabi Prieto, durant el Vila-real - Reial Societat / DOMENECH CASTELLÓ / EFE

Vila-realEl Vila-real ha agafat avantatge als vuitens de final de la Copa del Rei després de guanyar la Reial Societat al Madrigal (1-0). Un gol de Cheryshev a vint minut del final ha estat suficient per als de La Plana, que parteixen com a clars favorits per passar ronda.

El partit ha anat de menys a més i els groguets sempre han estat superiors. L'equip de Marcelino ha merescut la victòria, tot i que s'ha hagut de conformar amb un triomf per la mínima. Giovani, Rukavina i Jonathan han rondat la porteria donostiarra al primer temps, tot i que no ha estat fins a la segona meitat que han aconseguit inaugurar el marcador.

Al final, quan Marcelino ha mogut la banqueta, ha arribat el gol que dóna avantatge al Vila-real: Bruno Soriano s'ha inventat una espectacular passada interior per a Cheryshev i l'extrem rus ha anotat, amb un xut creuat amb la cama esquerra, l'únic gol del partit al minut 71. Una diana fabricada per dos futbolistes que havien entrat de refresc.

Amb el gol, el Vila-real s'ha animat i ha posat setge a la porteria de Zubikarai, tot i que no ha arribat cap més diana.

Vila-real 1 - 0 Reial Societat

Vila-real: Asenjo; Mario, Gabriel, Dorado, Jaume Costa; Rukavina (Cheryshev, m. 62), Pina, Jonathan dos Santos (Bruno, m. 62), Moi Gómez; Gerard Moreno i Giovani (Vietto, m. 73).

Reial Societat: Zubikarai; Carlos Martínez, Mikel, Íñigo Martínez, Yuri; Xabi Prieto, M. Bergara (Elustondo, m. 81), Rubén Pardo, Granero, Hervías (Canales, m. 59); i Finnbogason (Agirretxe, m. 59).

Gol: 1-0. Min. 71: Cheryshev.

Àrbitre: Gil Manzano (Comitè Extremeny). Targetes per a Jaume Costa (m. 13), Yuri (m. 76) i Canales (m. 85).

Estadi: El Madrigal, 10.800 espectadors.