FUTBOL

El New York City FC anuncia el fitxatge de David Villa

El jugador signa per les properes tres temporades amb l'equip de la MLS

El New York City FC ha anunciat oficialment el fitxatge del jugador espanyol David Villa. L'exjugador de Barça i Atlètic de Madrid entre d'altres i que aquest estiu participarà amb la selecció espanyola a la Copa del Món del Brasil, ha signat per les pròximes tres temporades amb l'equip lliga de futbol professional dels Estats Units (MLS).

"Durant tota la meva carrera sempre he intentat exigir-me per aconseguir nous objectius i aquest representa un altre repte important", ha explicat el jugador a la web oficial del NYCFC. "Vull intentar i ajudar a que la MLS segueixi creixent a través del meu joc, treballant dur i marcant gols al mateix temps que intentem que el New York City es converteixi en el millor equip de la MLS", ha comentat 'el Guaje'.

A més, l'internacional espanyol ha explicat que "és un gran honor" que el club americà s'hagi fixat en ell. "Tinc moltes ganes de donar el millor de mi, assumir aquesta responsabilitat extra i tornar tota la confiança que m'han demostrat", ha afegit.

Jason Kreis, entrenador del NYCFC ha explicat que "Villa és sens dubte un dels jugadors de futbol més consumats i un dels millors davanters del món". "No puc estar més content després que hàgim adquirit a un dels més grans talents del futbol mundial", ha comentat Kreis fent referència al jugador. "El David serà un exemple perfecte del que significarà ser jugador de New York City i un líder per a nosaltres dins i fora del camp", ha explicat.

A més, el tècnic americà ha destacat les qualitats personals i esportives del jugador: "És un gran treballador, un competidor per naturalesa, un guanyador i una gran persona. David complia tots els requisits del que buscàvem per al nostre primer fitxatge", ha afegit el preparador.

Ferran Soriano, director executiu del City, també ha volgut donar la benvinguda al 'Guaje': "Aquest és un moment històric per a la família del City i la construcció del New York City Football Club", ha explicat l'exdirectiu del Barça. "Conec bé el David, és un dels millors futbolistes del món, un veritable guanyador i aquest és un gran moment en la seva carrera. Estic segur que els aficionats americans gaudiran veient-lo jugar", ha afegit.