Publicitat
Publicitat

Successos

Un aficionat del Sevilla és apunyalat per un del Betis

Els dos homes van començar a discutir sobre futbol i després d'intercanviar alguns insults i cops, el bètic va perdre els papers

Un seguidor del Sevilla ha estat ferit per un del Betis , del qual ha rebut dues punyalades a la cuixa després d'haver discutit de futbol al carrer i haver intercanviat alguns insults i cops , segons el relat efectuat per la víctima als agents de la Policia Nacional .

Segons han informat fonts policials , el seguidor sevillista , que no té antecedents policials , es va creuar amb el bètic i van entaular una discussió que es va allargar mentre recorrien diversos carrers .

C
ap a les dues de la tarda, al carrer Doctora Vieira Fonts , molt proper al p arc Amate , els dos seguidors va començar una baralla en què la víctima va rebre dues punyalades en una cuixa , i dos particulars van alertar els serveis d'emergències que un home es trobava ferit al carrer amb una forta hemorràgia .

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Virgen del Rocío , on li han fet cirurgia menor per suturar les ferides, i ara roman estable , conscient i en observació amb pronòstic reservat , de manera que demà podrà ser donat d'alta , segons fonts sanitàries .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT