ESPANYOL
Esports Futbol 12/07/2015

Álvaro: "Cal estar tranquils, sempre marxa gent important"

El defensa de l'Espanyol és optimista tot i les sortides de Sergio García i Lúcas Vázquez

Efe
1 min
Álvaro González en roda de premsa / ESPANYOLTV

VielhaEl central de l'Espanyol Álvaro González ha afirmat en la concentració a Vielha (Val d'Aran) que malgrat les baixes de la plantilla, Sergio García i Lucas Vázquez, i les possibles sortides de Casilla i Stuani, "cal estar tranquils" perquè "sempre marxa gent important".

El defensa s'ha mostrat convençut de la qualitat del conjunt de Sergio González: "Han arribat altres futbolistes que esperem que puguin ajudar a millorar el que tenim. Crec que formem un bon equip i hem de tenir confiança", ha apuntat el càntabre, que comença el seu segon curs a Cornellà-el Prat.

Álvaro rebutja el dramatisme davant els canvis de la plantilla. "Cal ser optimista", ha resumit el blanc-i-blau. En aquest sentit, la prioritat de la temporada 2015-2016 és la permanència: "El primer pas ha de ser salvar-se, tranquil·litzar la gent i sentir-se amb confiança des del principi", ha dit, sincer.

El jugador creu que si s'aconsegueix això amb prou marge, hi haurà temps per il·lusionar-se amb aspiracions més elevades. "El curs passat, quan vam aconseguir la salvació ens vam fer forts i vam lluitar fins al final per entrar a Europa. Espero que aquest any puguem arribar ben amunt", ha assenyalat.

stats