ESPANYOL
Esports Futbol 11/07/2015

Collet: "No m'he assegut amb el Madrid per Kiko, ni ho faré per 4 milions"

El president de l'Espanyol ha parlat de la situació del porter periquito i dels moviments que gestiona el club

Efe
2 min
Collet a Esport3 / Twitter: @htespanyol

VielhaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha explicat a Vielha que malgrat l'interès del Reial Madrid en el seu porter no s'ha assegut amb el club blanc per Kiko Casilla "ni ho faré per quatre milions", l'oferta pel futbolista que ha arribat als despatxos de Cornellà-el Prat.

El mandatari ha afirmat que no hi ha més propostes pel porter per part dels madrilenys. "No hi ha hagut res més i aquesta quantitat valora molt poc el jugador i el club, és una xifra molt petita", ha comentat. Collet ha afegit que no serà inflexible amb la clàusula (20 milions), però no vendrà pels quatre milions oferts.

"És un jugador que ha estat fa res internacional i pot tornar a ser-ho", ha mantingut el president. "No hem negociat, no hem parlat de variants", ha afegit. El dirigent té la intenció de mantenir una conversa amb Kiko Casilla, com ha fet aquests dies via telefònica.

D'una altra banda, Joan Collet sí ha reconegut que és "probable" que el davanter Cristhian Stuani deixi l'entitat aviat rumb al Middlesbrough anglès. "La seva sortida està avançada, ja he parlat amb el seu representant", ha dit. L'Espanyol, segons ha explicat el mandatari, percebria "un milió i mig" per la seva venda.

De fet, el club català disposa d'un 50 per cent dels drets de Stuani, compartits amb la Reggina italiana, entitat a la qual també deuen part del traspàs de l'atacant uruguaià. "L'ingrés et pot entrar en 'cash' o rebaixant deute. Però no tinc cap dubte que estarà molt ben suplert", ha asseverat.

Relleus i renovacions

En aquest sentit, Gerard Moreno pot ser el relleu d'Stuani. "Els tècnics i els professionals parlen bé d'ell. A mi, com a soci, m'agrada molt. És un tema que està a sobre la taula, encara que no sé si està avançat o no. Ens agradaria que tornés. Se'n va anar d'aquí quan era cadet, però el considerem de la casa", ha dit Collet.

D'una altra banda, el president ha avançat que "la setmana que ve" es reunirà amb el representant del davanter blanc-i-blau Felipe Caicedo per renovar el futbolista "una temporada més si ens posem d'acord en les xifres econòmiques". "Fins ara no s'ha fet res. Estem molt contents amb ell", ha volgut aclarir.

stats