REIAL MADRID
Esports Futbol 13/02/2015

Ancelotti defensa Cristiano: "A la vida privada cadascú ha de fer el que vulgui"

El tècnic italià assegura que només jutja el rendiment esportiu dels futbolistes i assegura que no farà canvis a la porteria

Ara
1 min
Carlo Ancelotti en roda de premsa

BarcelonaCarlo Ancelotti ha assegurat que no jutja "la vida privada dels jugadors" i que cadascú "ha de fer el que vulgui". Ha estat la resposta del tècnic italià després de l'enrenou per la festa de Cristiano Ronaldo posterior a la derrota contra l'Atlètic de Madrid al Calderón.

"A la vida privada, cadascú fa el que vol. Jo avaluo el rendiment professional dels jugadors", ha assegurat Ancelotti, en defensa del jugador. "El problema és que algú pugui pensar que la festa pot afectar la serietat i la professionalitat dels jugadors", ha matisat.

A més, el tècnic blanc també ha parlat sobre la possible reacció del Bernabeu després de caure (4-0) al Calderón. El tècnic entén la "frustració" del madridisme perquè "és la nostra", ha dit Ancelotti, que també ha explicat les seves sensacions vers el moment que travessa l'equip: "Després del Mundial de Clubs hem baixat el rendiment", ha reconegut.

A part, ha tancat qualsevol debat sobre la porteria, anunciant que no hi haurà cap canvi en aquesta demarcació.

stats