2a divisió
Esports Futbol 07/06/2014

El Barça B derrota l'Hèrcules i iguala la millor classificació de la seva història (1-2)

Els gols de Munir i Bagnack, a la primera meitat, han permès que els blaugranes acabessin tercers a la Segona Divisió A

BarcelonaEl Barça B ha aconseguit igualar la millor classificació de la seva història a la Segona Divisió. El filial blaugrana que entrena Eusebio Sacristán ha derrotat l'Hèrcules al seu estadi, en la darrera jornada de la temporada, i ha aconseguit acabar tercer a la Divisió de Plata del futbol estatal (1-2).

Els blaugranes tenien l'al·licient d'acabar tercers i igualar aquesta millor classificació, mentre que els alacantins s'acomiadaven de Segona, ja que una setmana abans havien certificat el descens matemàtic.

Fidel al seu estil, els joves jugadors del filial han dut la iniciativa i s'han avançat al marcador amb un gol de Munir al minut 18, mentre que Bagnack ha deixat el partit mig sentenciat just abans del descans (45'). Al segon temps, els alacantins han pogut retallar distàncies per mitjà de Hadzic (55') però ja no hi hauria més gols a cap de les porteries.